| Admin'in Şiir Arşivi | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin
| Konu: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 3:54 pm | |
| SESSİZCE Sessizce sevdim seni Gönlüme hapsettim Tüm imkansızlıkları sildim Sadece "sen" dedim Her an düşüncelerimdeydin Sesin kulaklarımda çınlarken Bilmeden çok fazla güvenmişim Yanılmışım. Çünkü sen beni sevmemişsin Canın sag olsun Üzgünüm, geldigim gibi gidiyorum Yani sessizce ölüyorum Ve biliyor musun ? Ölürken bile seni çok seviyorum | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 3:58 pm | |
| Hatırlıyor musun rıhtımdaki O unutulmaz geceyi Sen gibi, aklımda hala Ve işte sayende; Elele dolaştıgımız sahilde Verdik yerimizi başka sevdalara | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:00 pm | |
| Hatırlıyor musun rıhtımdaki O unutulmaz geceyi Sen gibi, aklımda hala Ve işte sayende; Elele dolaştıgımız sahilde Verdik yerimizi başka sevdalara | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:00 pm | |
| Benm içim yanıyor düşündükçe senli günlerimi Nasıl özlüyorum bilsen beni sevmeni Ben sevdayı senle tattım senle yaşadım ya sevgili Göremez oldum kimseleri Kimselere ses veremez oldum sen gideli | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:01 pm | |
| Bana sevdandan gelen tek şey acı oldu Yalan sevdalar hep acı verirmiş çok geç öğrendim Yetişemedim kaçıp giden yıllarıma sırf bu yüzden Sırf bu yüzden yetişemedim senin yalan sevdana
Seni nasıl sevdim senden neden vazgeçmedim Suçlu sen miydin ben mi hep aklımda sorudur bu Acıtan içimi hergün daha fazla acıtan bu yaralı sevda Senin mi benim mi eserimdi bilemedim | |
|
| |
Admin
| Nerelerdesin ? Rüyalarıma bile girmiyorsun artık Bembeyaz gecelerimi renklerdirmiyorsun Göremiyorum seni, Sesini duyamaz oldum Yorma kendini, Aslında çok iyi biliyorum, Beni agır agır terk ediyorsun... | |
|
| |
Admin
| Hayallerimin bittiği yerde başladı senden kopuşumun öyküsü Sen ki yere göğe sığdıramadığımdın Sen ki tüm varlığımla sevdiğim, kopamadığımdın Ama yokmuş vazgeçilmez hiçkimse bu hayatta En büyük rüyamı da böylelikle sen bozdun Sen bana seni terkettirdin Sen benm hayallarimi çaldın , benm vazgeçilmezim çaldın | |
|
| |
Admin
| Sonunda beni terk edecegini bilseydim Bile bile hasretini çekmezdim Seni böyle, bu günkü gibi Deli divâne sevmezdim... | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:02 pm | |
| Seninle olamazdı en başından beri Tutamadım bile kendim gibi senin ellerini Ortak edemedim sevdama Galatayı, Kızkulesini Ortak edemedim en önemlisi kalbine kalbimi Her bakışımda sana içim acıdı Her sevda sözün kalbimi yaktı Gözlerin beni içine hapseden bir tuzaktı Sevemedim sen gibi özür dilerim Sevemedim sen gibi ne olur affet beni... | |
|
| |
Admin
| Çok aglatma beni, çok yorma Kalbim dayanmıyor buna Eger istedigin aşksa ? Dokunabilirsen, Duygularıma dokunsana... | |
|
| |
Admin
| Kaç kez denedim bir bilsen seni affetmeyi Kaç kez parçalandı bu yürek Duygulardan bahsedecek olursak eğer Onları sana getiren de bendim Sen benim sevdamla elleri sevdin ... | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:03 pm | |
| Sana bir hediyem var, Dalındaki yaprakları, gözlerin gibi yeşildir Senin kadar zarif ve narindir Rengi dudakların kadar kırmızıdır Kokusunu ise senden çalmıştır Üzerine serpilen su tanecikleri Benim öpücüklerim ve sonsuz sevgimdir | |
|
| |
Admin
| Hediyelere sevinmeyi senden öğrendim Renkler; çiçeklerin rengi,göğün rengi , denizin rengi Hepsi senle birlikte değişti gözlerimde Gözlerim senden sonra herşeyi güzel gördü Ben ilk seni gördüm bu gözlerle İlk seni sevdim Sen ilklerin en güzeli Renklerin en güzeli Ben seni bugünkü gibi rengarenk bir bahar gününde sevdim | |
|
| |
Admin
| Ben sevda yoluyum, Üzerimden yıllar, tonlarca yüküyle Bir bir geçiyor, Ve ben ezildikçe eziliyorum Üzüldükçe üzülüyorum Çünkü; Bir türlü hayata yetişemiyorum | |
|
| |
Admin
| konuş sözler senin dilinden çıkan sesler olsun konuş kalbinde sustuğun ne varsa dilinde hayat bulsun konuş söylediğin her söz gönlüme nefes olsun | |
|
| |
Admin
| Yetşimediğim hayatlarım oldu benm Herbirini yarım bıraktım Herbiri kalbimde yarım yarım izler bıraktı Sevda sözleri duydum sayfalarca Herbirinde ayrı bir hikaye öğrendim Herbiri ayrı bir yerimden vurdu beni
Sevda yollarında garip bir hale girdim Yolumu kaybettim ... Buldum buldum ama sonra yine kaybettim ... Herbir sevda yolunda ayrı bir sevdamı kaybettim
Kayıplarla dolu bir hayat işte bu benimki de Ben hep kaybettim | |
|
| |
Admin
| yüzbinler içinde ikimiz aglıyoruz dogrularımız bir ; yalanlarımız ayrı; korkarım ki ikimiz de anlıyoruz başka başka şeyleri aynı...!!! aynı yalan aşkları | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:04 pm | |
| yaşamak ölmekmiş sensiz olduğunda ölmek bana hediyeymiş senin yokluğunda al rabbim yanına bu sevda kalmasın bende bırakma yanmasın içim onun yokluğunda | |
|
| |
Admin
| Bir resminde; Gülen gözlerinle bakıyorsun bana Etrafın güllerle, çiçeklerle dolu Ama hepsi solgun duruyor senin yanında Dudakların gözlerinle beraber gülüyor bana Ne kadar narin ve güzelsin | |
|
| |
Admin
| Güzel günlere kurulan güzel düşlerimiz vardı Sen vardın ya içinde Senle olan herşey güzeldi herşey düştü zaten Sen geldin ya hayatıma böyle aniden Hayatım şenlendi bambaşka oldu günüm gecem | |
|
| |
Admin
| Benden hiç durmadan şiir yazmamı istiyorsunuz Oysa ki ben; Bunları laf olsun diye yazmadım Ve birileri gibi, sadece yazabilmek için yaşamadım Üzgünüm, sizi biraz bekleteceğim Çünkü ben, yaşamadan yazamayanlardanım... | |
|
| |
Admin
| Satırlar dar geliyor bana Bitmiyor bu aşk anlatmakla Kalem yazmaz oldu kağıda Kağıtlar sitem ediyor hep bana | |
|
| |
Admin
| Suskunlaştı kelimeler de artık kalemler gibi Suskunlaştı gözlerim ,sözlerim, dillerim Suskunlaştı çığlıklarım , ümitlerim, hayallerim Nerden geldin be yar nereye gittin Zamansız geldin tamam da Neden böylece ansızın gittin Gidişin neler götürdü bilemezsin Gidişin ne kahırlar getirdi Gidişinin ateşini bilemezsin sevdiğim Bilemezsin ne çektiğimi Sana hiçbir şey demiyorum Sessiz bir sitem belki dilsiz dilimden Sadece bu... | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:05 pm | |
| Sensizlikte çektiğim dertleri bir ben bilirim Anlamaz hiçbir dost hiçbir kalp çektiğimi Sensizlikte yanan kavrulan benim küllerim Anlamaz anlayamaz başkası beni
Yokluğun alışamadığım bir cehennem Yokluğun bana verdiğin azabın en küçüğü Yokluğun varlığının acı bedeli Keşke hiç görmeseydim geldiğin günü Keşke hiç sevmeseydim seni... | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:05 pm | |
| Aşk bulaşmışsa bir defa kanına Sevmiyorum desen de nafile artık Aşkın acısı kalır ya kar yanına Kalemine bulaştırır okutursun dünyaya | |
|
| |
| Admin'in Şiir Arşivi | |
|