| Admin'in Şiir Arşivi | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:35 pm | |
| Her akşam güneşin batışında bir sızı yaşarım yüreğimde.
Bir yangın başlar tenimde. Hasret günlerinin körüklediği bu yangın yanar alev alev.
Yakar içimi acıtır. Kül eder tüm benliğimi. | |
|
| |
Admin
| Acıya dair bildigim herşey yalanmış İçinde yaşadıgımı sandıgım dünya gibi yalan Sen onca acıda o kadar küçükmüşsün ki Tarifi yok ne senin ne sensizligin Acının hele onun hiçbirşeyi yok kendinden başka Hayattan beslenen garip bir eylem acı Hayat ise buaralar hiç sevmedigim | |
|
| |
Admin
| Bulutların arasından yıldızları izliyorum Herbir yıldızda sanki seni görüyordum Tek tek onlara dokunup sevgimi göstermek istiyordum Ama o kadar uzaklar ki ulaşıp dokunamıyorum.
Sevgimi getiriyorum duyduğum yalnızlığın yanına Diren diyor kalbim bırakma onu yolda Yorgun bedenim kırgın ruhum yardım edin bana Girmeyin aramıza uzaklık kal hep yanımda | |
|
| |
Admin
| Bunca zaman içinde Alışmaya korktuklarımın Aslında deliler gibi alıştıklarım olduğunu nasıl anlamamışım Nasıl hapsetmişim gözlerini derinlerime de farkına varamamışım Nasıl böyle umutsuz bir hastalığa yakalanmış benliğim Hangi ara girmiş çıkmışsın hayatıma Daha doğrusu girmişte çıkamamışsın Kalbimin acıları şimdilerde tüm benliğimi kaplıyor Ben sana ne ara aşık oldum ki Kalbim neden böyle deli gibi kanıyor Neden böyle umutsuzca içim yanıyor... | |
|
| |
Admin
| Onurun çırpındığı bütün göğüslerde Azgın lokomotifler gibi her nefes Bir ses dolaşıyor yürekten yüreğe Bir ses Yalayarak geçiyor demir kapıları Telörgülerde parmaklıklarda dolaşıyor Kimse görmüyor belki duymuyor da Bir ses dolaşıyor her yerde her an Bir ses Bir ses ki yaşamın tümüne özdeş Sağırların kulaklarına fırtınadır Körlerin gözlerinde güneş | |
|
| |
Admin
| Rüyalarda bekliyorum şarkıdaki gibi Bilmem benzer mi ama sonum şarkılara Senle nerde mutluysam ordayım ben Bazen ufacık bir şarkıdayım Bazense tüm gece sürse de Hep sadece bir andan ibaret olan bir uykuda Sen nerdeysen ben ordayım Sen nasılsan ben öyleyim sevdiceğim Ben bundan böyle hep seninleyim | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:36 pm | |
| sen giderken uzaklara beni de al yanında orada bensiz burada sensiz ne yaparım sen uzaktayken ben yalnızım sen uzaktayken gece yalnızım sen uzaktayken hayat boşluk gizemli oluyor benim içim ama şunu bilki bir tanem SEN HER ZAMAN KALBİMDESİN!!!!
nereye gidersen git nerde olursan ol HEP YANINDAYIM!!! | |
|
| |
Admin
| Yakar içimi acıtır. Kül eder tüm benligimi | |
|
| |
Admin
| Sevenler yıkılmaz be gülüm Sahte sevenler yıkılır Aşk çemberinde iki nokta vardır Biri asıl digeri sahte
Sevenler yıkılmaz be gülüm Yıkarsa kredi kartı yıkar İnsanı günahlada kalmaz Cehennem azabına sokar
Sevenler yıkılmaz be gülüm Şimdi sen niye yıkıldın Tek bir şeyi çok iyi anladım ki Seven mecnun yıkılmaz | |
|
| |
Admin
| Onurun çırpındığı bütün göğüslerde Azgın lokomotifler gibi her nefes Bir ses dolaşıyor yürekten yüreğe Bir ses Yalayarak geçiyor demir kapıları Telörgülerde parmaklıklarda dolaşıyor Kimse görmüyor belki duymuyor da Bir ses dolaşıyor her yerde her an Bir ses Bir ses ki yaşamın tümüne özdeş Sağırların kulaklarına fırtınadır Körlerin gözlerinde güneş | |
|
| |
Admin
| BirTutamIlgi
Dur hemen gitme yanlıs anladın beni Bu bir macera degil inan askın takendisi Sende haklısın böyle bir sevda yasanmadiki Kirikdökük yalniz birdünya
Bir zerresi birtutam ilgi Iste budur beni yasatan sevgi
Cikmazlarim karanliklarim prangalarim Gece gündüz feryatlarim Nasil mutlu olurum senle sensizligi yasarken Mutluluk icin seni ararken.... | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:37 pm | |
| Sevdim seni güzel kız bir deli gibi Anlatamadım sana olan ebedi sevgimi Keşke sevseydin ama sevmedin beni Artık bu can öldü bırak git hadi.
İnşallah sevdiğin de seni sever Güzel yüzün ancak o zaman güler Ruhun mutlu bir hayat sürer Ben mutlu olamadım sen ol git hadi.
Geceler zehir bana uyku tutmuyor İnan bana sevdiğim sensiz olmuyor Göz yaşlarım durmuyor sürekli akıyor Bıraktın beni çaresiz vefasız git hadi.
Bu da geçer diyorum kendime Her şey başka oluyor sevince Mutlu olacaktı bu can seninle Sapladın hançeri kalbime git hadi. | |
|
| |
Admin
| Sevdiğimin sevmesi imknsız beni Kara kapkara bir sevda bu bendeki Bilse belki bir umudum olurdu Ya da tüm umutlarım o an yokolurdu
Gözleri giderdi ilk önce Sonra iki çift lafı gördüğünde ettiği Belki nefret bile ederdi benden Yok yok ben bunca olasılığı düşünemem
Sevmesin beni hatta bilmesin bile benm onu nasıl sevdiğimi Bakmasa da gözlerime sevgili gibi İki çift lafı esirgemesin yeter İmkansızım olsun bu bana bir ömür gider | |
|
| |
Admin
| Dönüşü olmayan yolda mı kaldın? Dağların ardında çölde mi kaldın? Yoksa yabancı bir kolda mı kaldın? Ben aynı yerdeyim senden ne haber? Ağladığın günde mendilin oldum Karanlık gecende kandilin oldum Aşığın esirin sevgilin oldum Ben aynı sevdalı senden ne haber | |
|
| |
Admin
| Sevgilin oldum ama sevdiğin olamadım Özlediğin sanki hep bir başkasıydı Beklediğin benden umduğun da aynısı Hep yara kaldın içimde Hep yetindim senin eksikliğinde Ama şimdi acıyorum kendime Acıyorum yalanlarından umut beslediğim günlere | |
|
| |
Admin
| Bu gece bir başka parlıyor yıldızlar Gökyüzü Siyah değil sanki Denizde dans eden dalgalar Ruhumda beliriyor yavaş yavaş Çünkü sen varsın yanımda
Güneş bir başka sıcak içimi ısıtıyor her an sadece dünya değil yaşadığım alan Evrende bile hissediyorum kendimi Çünkü sen varsın yanımda | |
|
| |
Admin
| Seninle anlamlı her an Herşey seninle farklı bir güzel Seninle başlıyor gün doğmaya sanki Batmıyor yanımda güneş Gün kavuşmuyor geceye sen varken Sen varken hiçbir dert uğramıyor yanıma Herşey bambaşka güzel seninle, aşkla Sen de bambaşkasın ama benimle | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:38 pm | |
| Bilir misin bilir misin birtanem o masalı Hani güneşin aya,ayın güneşe tutulduğu o eski zamanı Güneş ayın ay yüzüne,ay güneşin gülüşüne tutulmuştu. Tıpkı;benim sana tutulduğum gibi Ve birgün ayırdı onları zalim kader Birini güne birini geceye mahkum etti. O gün bugündür birbirlerini hiç göremediler,sarılamadılar. Seninle benim gibi ; ve hep hasret kaldılar aşka, Tıpkı;benim sana hasret kaldığım gibi | |
|
| |
Admin
| Benim olmayan bir hikayeyi oynuyorum Kayıp zamanlardayım Kayıplarla boğuşurken kaybolmamak tek uğraşım Benim belki de bu hayat ama benimseyemiyorum Aşkı da kaybettim şimdilerde En büyük kaybımı da verdim yani Hayat ey hayat yeter diye haykırasım geliyor Ama boğazımda düğümleniyor kelimelerim Acılarımı seviyorum artık başka yolum yok En çok da senin bıraktığını | |
|
| |
Admin
| beraatini bekleyen mahkumlar gibi sayıyorum sensizliğin günlerini bugün de saydım bir ay olmuş benden gideli unutamadım kopamadım üzülüyorum yeniliyorum sevmek artık acı veriyor bana ben acı çekmek istemiyorum unutmak istiyorum ama yapamıyorum seni delicesine seviyorum... | |
|
| |
Admin
| Bu acinin muddeti ne kadar bilinmez ama bir gun biter diye dusunuyorum.. Ne acilar var di mi..?.. Hepsi unutuluyor.. Acaba bir oluyu unutmak mi daha uzun zaman aliyor; yoksa yasayan bir olunun unutulmasi mi daha zordur bilinmez.. Ama biliyorum ki sen de bir gun unutulacaksin bende.. "Zaman her seyin ilacidir" derler ya galiba cok yerinde bir soz .. Unuturum bir gun seni de.. Daha once unuttugum gibi.. Unutulmazim degilsin ya!..Gunduzun geceyi unuttugu gibi unuturum seni | |
|
| |
Admin
| Bir an gelir en yakının bile uzak olur Anlayamazsın sebebini sebebi yoktur Dostluklar , sevdalar ağır gelir insana Uğraşırsın sebebini anlamaya Anlayamazsın ama Sebebi yoktur... | |
|
| |
Admin
| Unutmaya çalışıyorum artık seni...
Zorda olsa sensizliğe alıştıracağım kendimi...
Değmeyecek biri için ağlatmayacağım artık gözlerimi...
Yırttım sana sana yazdığım tüm şiirleri,kırdım artık | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:39 pm | |
| İstersen tüm dünyaya haykır sevmiyorum diye Yırt , yak bana ait olan herşeyi Gözlerin bakamadıktan sonra gözlerime İnanmıyorum senin beni sevmediğine | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:39 pm | |
| Seni senle yaşamak varken;hayalinle avunmak acıtıyor içimi...
Aklımdan silip atamıyorum ki seni...
Aklıma her düştüğünde usul usul akıyor gözyaşlarım...
Sebebi sensin içimde kopan fırtınaların...
İnsan sevdiğinin üzülmesini ister mi?
Onun heran acı çekmesini kabullenir mi? | |
|
| |
| Admin'in Şiir Arşivi | |
|