| Admin'in Şiir Arşivi | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:30 pm | |
| GEL Biraz yüreğinle görsen, Biraz da yüreğinle duysan Ne olur sanki? Nasılsa, yatacağız aynı toprakta, ayrı ayrı Gel,vicdansızlık etme Bak ılıdı toprak,bahar uyandı Sür sürüştür, cümle kokularını Gel,birlikte yaşayalım şu baharı. Gel! Dağ taş,kurt kuş selama dursun Ağaç böcek,bu sevgiye saf tutsun. Gel,kelebek olup uçalım Bilmediğimiz yaşamda sevgiyi tutalım Kır güzeli papatyalar,sümbüller Yaşam sevinci taşısın bize. Gel! Baharı koklayalım,baharı okşayalım Kokun karışsın kokuma Kokumuz karışsın bahara, | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:31 pm | |
| Bir garip şarkıdır dilimde sevdan Bir garip hüzündür kalbimde hazan Katran karası gözlerin rüyalarımda Aklımda sen yar,kalbimde sen
Gecelere düşman oldum gittin gideli Dilimde sadece senin sözlerin Gözlerin aklımda yar hiç unutmadım inan Özledim sevgilim gel artık çok özledim | |
|
| |
Admin
| Güzel bir sabaha uyanmak isterdi gözlerim Senli günlere eskisi gibi Varlığının azap değil de huzur verdiği günlere Huzuru sadece senin verdiğin günlere Kışları baharlara çeviren Hasreti yanındayken yaşadığım günlere Bu sabah gözlerim sensiz Ben uzun zamandır sensiz Çok özledim sevdiğim çok Özlemin tarifsiz | |
|
| |
Admin
| Gözlerinin daldığı yerdeyim
bensiz akşamlarda gözlerini kapatıp hayallere gömüldüğün zaman arayıpta bulamazsan kalbine sor nerdeyim uyuyupta uyandığın zaman düşüncende arıyorsan kalbine sor nerdeyim bazı akşamlar sabah olmaz gece uyuyamazın ya gözlerin buğulanır,dudakların kurur ruhunda bir sıkıntı hissedersin kalbinde anlayamaz artık o zaman ey sevgilim düşüncelerinde ,kalbinde arama beni ben gözlerinin daldığı yerdeyim | |
|
| |
Admin
| Şarkılarda seviyorum seni artık Şiirlerde bazen de Geçmişimde seviyorum seni Sıyrılamıyorum geçmişimden içinde sen varken Seni seviyorum işte anla artık İçinde sen olan herşeyi Senin olduğun bu hayatı seviyorum Hatta bu hayatı sadece sen varsın diye seviyorum | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:32 pm | |
| Sessizce senden kalanlarımı topladım Dağınıktı O kadar yalnız çaresizdi ki eşyalar Okşayarak dürdüm onları Sebepsiz fırtınaların anlamı yok Yok boş sevmelerin tadı Büyük kaybedişlerdeyim ben Sadece üzülürüm, Anılarımın esrikliğiyle yıkılırım. Bana kalır mısın? Ufak ellerinle gel Büyük yüreğinle Eksik değil, Tam sev beni. Uzaklara gitme Irama gözümden eksilme, Dağılırım | |
|
| |
Admin
| Sensiz aklım , kalbim sen Ötesi yok yok işte bir anlayabilsen Hayat sen , nefes sen Varoluş sen, yokoluş sen Gözlerini aç artık sevdiğim bak dünyaya Benim için ne kadar önemlisin bir bilsen Anlamım sensin bir çözebilsen | |
|
| |
Admin
| Fırtınalar
Öyle bir fırtına kopuyor ki içimde, Ne öncesi belli, Ne sonrası... Öyle derin hayallere bakıyor ki gözlerim Ne dünü belli Ne de yarınları...
İçimde öyle fırtınalar kopuyor ki Korkuyorum!!! Utanıyorum!!! Anlatamıyorum bile!!!
Acımasız gölgelerle konuşuyor yüreğim Derdim nedir bilmezler, Derman desen vermezler, Beni yarınsız yarınlara götürürler...
İçimde kopan Fırtınalar ki, Anlatamıyorum bile!!! | |
|
| |
Admin
| Yine sana okuyorum en güzel şiirleri En güzelleri hep sana bağışlıyorum Günümü gecemi hep seninle geçiriyorum Hayatımı sana adıyorum sevgili Kıymetim bilinir inanıyorum Uzaktan da aşk yaşanır artık biliyorum Masallardayım sanki kıskanılıyorum Senin için ALLAH'ıma şükrediyorum | |
|
| |
Admin
| arama kendinden başka birini beklentide olma illa olsun diye isteğin, beklentin varsa at her birini huzura bak, o kendi içinde
ister yüreğin o Sevgili için atsın ister ona doğru merdivenle tırmansın ama yıpratmasın buluşma özlemin huzura bak, o kendi içinde
inan dostum inan, ayrılık yok inan önce kendi sevgine ve huzuruna inan her gün de kendine 'seviyorum' buna inan huzura bak, o kendi içinde
o sevilesi çehren var ya surettir o geçicidir kanma kalıcı olan içteki aslındır amma huzura bak, o kendi içinde... | |
|
| |
Admin
| Bir garip şarkıdır dilimde hayat Bugün herşeye gülüyorum herkese inat Gülüşlerimi özlemişim sende kalmıştı hepsi Sevmem derim ama yeni gülüşler getiriyor bana hayat | |
|
| |
Admin
| uzat gözlerini üstüme örteyim üşüyorum üşüyor soysuz karanlık içi okyanus dolu avuçlarımın her fırtınasında devriliyor bakışların
bir çöl uykusuna gömülmüş yıldız işler kadife gökyüzü şehir bugün sessiz terk edilmiş gönüller gibi bilmem bu kaçıncı suskunluğu baykuşların
zaman bir ateş böceği viranedir sokak lambasında ben her uykudan sana uyanıyorum uzat gözlerini üstüme örteyim üşüyorum | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:33 pm | |
| Bakışlarım senden gayrısına olmaz korkma Korkma sevmez bu yürek senden başkasını Sevdam sana, şarkılarım sana Aşkım sana , aşığım sana korkma
Üşüme sakın sevdiğim üşüme Sevdam ısıtsın bırak seni kara gecelerde Kalbim senin olsun bırak senin olayım Bırak da korkularını üşümelerini gidereyim
Seni seviyorum canımmm Bırak da her daim seveyim | |
|
| |
Admin
| yalanmış hepsi yalan sevmek diye bir şey vardı sevmek diye bir şey yokmuş Acı çektim günlerce Acı çektim susarak Şu kısacık konutlukta Deprem kargaşasında Yaşadım bir kaç bin yıl Acılara tutunarak Acı çekmek özgürlükse Özgürüz ikimizde acılardan artakalan işte o bakışlarmış kugu diye gözlerimde gün batımı bulutlarmış yalanmış hepsi yalan savrulup gitmek varmış ayrı yörüngelerde... | |
|
| |
Admin
| ya ne dehşet bı sayfa olmuş bole arkadaşlar ne guzel seyler bunlar ya ellerınıze saglık zaman bir ateş böcegi viranedir sokak lambasında ben her uykudan sana uyanıyorum uzat gözlerini üstüme örteyim üşüyorum | |
|
| |
Admin
| Sende bırakıp gideceksin beni ReSmine baktıkça ağlayacağım belki Bilki çok özleyeceğim seni. Offf napcam ben? Sensiz yaşayamam Ama yaşamaya çalışacam Ben seni asla unutmayacam Sen unutma yeterki beni Göremeyeceğim bir daha O güzel gözlerini Belkide hiç tutamayacağım elini Unutma!!! Bilki hepp seveceğim seni. Sen uzakta olsanda Sesini duyamasamda Gözlerini bakamasamda Ben hep yanındayım bunu sakın unutma! Sen yokken yanımda Sabahlara kadar ağlasamda Elbet birgün kavuşacağım sana. Hadi şimdi ilkkez tut elimi Ne olur üzme artık kendini vede beni. Biliyorum sende istiyodun Şimdi tam zamanı Hadi uzat ellerini. | |
|
| |
Admin
| Evet hep seveceğim seni olsan da olmasan da Hep yanında olacak küçücük kalbim Bazen çirkinliklerini görmezden gelicek Bazen ölse de kalbim yeniden yeniden doğacak Ben seni işte böyle sevdim sevdiğim Birgün gelcek elbet pes edeceksin Bir gün sen de beni benim gibi seveceksin O günü bekleyecek o küçücük kalbim Sen ne yaparsan yap bekleyecek | |
|
| |
Admin
| Sana bugün daha fazla ihtiyacım vaR Dünden ondan önceki günden de fazla
Anlamadın belki gittiğin günden beri yalnızım Anlasana bugün sana daha fazla ihtiyacım var
Gelsen görsem tutunup dokunsam Çözülecek belki de tüm düğüm Nefes alamıyorum nefesine sesine ihtiyacım var Anlasana bugün sana bir başka ihtiyacım var
Buz gibi oldu ellerim daha çok sıkılıyor yüreğim İçimdeki çocuğun acıyor kanıyor bir yerleri Bugün sana dünden de önceki günden de fazla ihtiyacım var Son çırpınışlarım bunlar ya şimdi gel kurtar Yarın bu çirkinlikler denizi zaten beni boğar , | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:34 pm | |
| Bana hep ihtiyacın oldu hep olacak Sen bu ihtiyaç zincirlerinin adını aşk koydun Bense sana gerçekten aşık oldum Şimdi bir çıkmazdayım sana yine de gelmelimiyim Yoksa yalnızlığında öylece terk mi etmeliyim... | |
|
| |
Admin
| Ecelim zamansiz gelirse bir gün Ona bu sarkimi dinletiverin Bu en son dilegim, en son sözümdür Ona sevdigimi söyleyiverin
Benden baskasina gitmis olsa da O güzel askimiz bitmis olsa da Üstünden mevsimler geçmis olsa da Ona sevdigimi söyleyiverin
Sonu hiç gelmeyen bir roman gibi Içimde sönmeyen bir volkan gibi Yazilsin bu sevdam bir destan gibi Ona sevdigimi söyleyiverin | |
|
| |
Admin
| tenhaydi duslerim geceydi cikip geldim iste su ve ates bir de gulunc yalnizligim var sana getirebildigim, kokularini yitirmisti cunku guller suyu dinle atesi yak ozledim demek bu | |
|
| |
Admin
| bugün, hep seni düşündüm, diğer günler gibi, ama gördüm, değmezmşs sana, niye mi? önce kalbimin anahtarini çaldın, sonra geri verdin, değmezmiş sana, beni benden ettin, içimdeki beni, sen ettin, hayattaki en önemli anahtarı, ilk sen verdin, değmezmiş sana, beni ben olarak sevmedigin için | |
|
| |
Admin
| Değmezlere verilen değerler yüzünden anlamını yitirdi güller Şarkılar sırf bu yüzden ihaneti anlatır Şiirler de hep sitem hep acı Tüm bunların tek sorumlusu değmezler Bir gün hesap vericekler Verilemeyecek hesapların altında olduklarını da Eminim o gün öğrenecekler | |
|
| |
Admin
| Hadi gel tut ellerimi! Benimle yan! Benimle meydan oku her çaresizlige! Benimle uyu benimle uyan. Birlikte varalım nice yıllara. | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:35 pm | |
| İşte böyle gideceksin salına salına ardına baka baka Kimi bekliyorsunda bakarsın ardına Demezlermi adama? sen bir gurursuzu sevmedinki güzelim ki gelsin ardından O asilce sevdi ve asilce gitti Yaptığını cekeceğinden kuşkunmu vardıda şimdi elem içinde ağlarsın Görünen köy misali varmıydı gerek klavuza Şimdi yerli yersiz ağlma vaktidir Çevrene ne yapacağım diye sorma vaktidir Alacağın cevabı ben söyleleyim güzelim ‘BİLMİYORUM’ diyecekler | |
|
| |
| Admin'in Şiir Arşivi | |
|