| Admin'in Şiir Arşivi | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:09 pm | |
| Akşam erken çöker yalnızlığıma Sokak sokak gezer ararım seni Hasretin gönlümün yangınlarında Alev alev yanar ararım seni | |
|
| |
Admin
| Gecelerde kendime geliyorum Rüyalarda da olsa görüyorum güzel gözlerini tekrardan Geceleri senden sonra çok seviyorum Yanlızlığımda seni getiriyor bana Hayalini alıyorum içeri düşlerimin kapısından Kilitliyorum güneşe açılmasın diye tüm kilitleri Ama güneş her sabah kavuruyor içimi Yakıyor rüyalarımın küllerini Yakıyor beni... Bilmiyor ki geceye nasıl tapıyorum Kimse anlamıyor ki beni ... | |
|
| |
Admin
| şiir yazmak öyle kolay bir iş deil basit bir duygu deil kalem tutturan aşığa aşk bu tek hece ama hecelerce anlatıyoruz anlamını ya da işte anlatamıyoruz yazıyoruz buralara yazalım biz yinede gönlümüze olmasada kağıtlara | |
|
| |
Admin
| Kalemler de yazamaz olur an gelir duyguları Demlenir içinde aşkın ağır ağır Zamanla acı artar ,sevda artar , hasret artar Sen artarsın içimde ben azaldıkça Zaman gelir benden eser kalmaz içimde Sen olurum zaman gelir Ama sen olmak sensizlikte çok zor sevdiğim Seni sensizlikte sevmek çok acı | |
|
| |
Admin
| seven yokken bizi sevmek birilerini duyan yokken bizi haykırmak duygularımızı anlayan yokken bizi anlatmak hissettiklerimizi garip şey bunlar tıpkı aşk gibi | |
|
| |
Admin
| Aşk altı üstü 3 harf tek hece Nerelere götürdü beni bilsen bu gece Bu gece tüm geçmişi mi gözden geçirdim Sildim herşeyi de bir seni silemedim Bir senden geçemedim Takılı kaldım geçmişimde bu gece Bu gece korkarım hiç bitmeyecek Bu aşk diye küçümsediğim şey Benden hiç gitmeyecek... | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:10 pm | |
| Bu kadar kolay mı sanıyorsun gitmek Bu kadar çabuk mu bir kalpten geçmek Yaşam biçimim olmuştun oysa Varlığına nasıl alıştırdıysan Yokluğuna da öyle alıştır beni Sonra söyle son kelimeni... | |
|
| |
Admin
| son kelimen burdayım yanındayım olsun beni sevdiğin kadar seviorum seni olsun hep olsun diorum ama sen yoksun sen yoksun ama olsun... | |
|
| |
Admin
| Varlığın ve yokluğun yaşam ve ölüm gibiymiş Sevgin meğer ne eşşiz ne büyük bir nimetmiş Bilememişim senin kıymetini geç anladım Sana hiç yaşatmam gereknleri yaşattım Acaba dönsm şimdi açıkmıdır kapıların Dönsem... Hiç gitmemiş gibi dönsem sana... Hala ordamısın ey yar Hala aşık mısın bana ?? | |
|
| |
Admin
| Sevdayı senle sevda bildim Yaşamı senle yaşam Gözlerim senle açıldı sanki en baştan Hayat senle yazıldı Şiir senle anlamlandı Ben senle varoldum sevgilim ne mutlu bana Seni seviyorum kana kana Seviyorum seni Şirin gibi Aslı gibi Leyla gibi Yana yana... | |
|
| |
Admin
| Kusurlarımla beni seveceksen razıyım, Beni kusursuz bilme. Benim de noksanlarım çook... Beni mükemmel görme.
Papatyaların tek yapraklı çıkanı, Kelebeklerin beneklisiyim, Beni bende arama, Ben padişahın kölesiyim.
İki büklüm olmuş bir gelincik, Susuz bırakılmış pembe gülün sesi, Yağmurdan sonra görülen güneşin hevesiyim. | |
|
| |
Admin
| Benim dünyam benim kusursuzumsun Önemli olan da bu ya Neysen ya da ne değilsen Benlesin benimsin Sen de sevmişim herşeyin en güzelini Sen de olmayan da varsın bana gelmesin Neysen ya da ne değilsen kabulümsün | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:11 pm | |
| Başta,sevinç getirir kısa süre Ortada ve sonda yıkıntıyı yaşamanın Adı,Aşk'tır Hatta geriye sarıp da kaseti, Bir ömür dolduran coşku ve haseti Ve yaman bir çöküntüyü yaşamanın Adı,Aşktır | |
|
| |
Admin
| Hep bir gün gideceğini biliyordum benden Umurumda olmayacaktı gitsen de aniden Sevgim de gidecekti sen giderken Alıştırmıştım kendimi en baştan bu gidişe Ama neden yaram kanıyor Neden hala içim acıyor neden... | |
|
| |
Admin
| ya elim pembe karanfillerle dolu ya da kucağımda bir yığın yiyecek geleceğim ya avucumda senin için bir yüzük ya da dudağımda bir çift tatlı söz geri döneceğim ya güneş ışınlarını vurmaya başlamadan ya da ay gökyüzünde salınırken seni arayacağım, bulacağım gözlerimde belki bir garip ışıltı sevinç, coşku, kurtuluş müjdesiyle belki de bir sabah özgürlükte çıkıp geleceğim ve öpeceğim yarınlarımızı bekle beni, bekle...... | |
|
| |
Admin
| Beklenildiğini bil sevgili Her zaman hep ilk günkü gibi Beklemek benim payışam düştü ama Beklenen de gönlüme ...
Seni yaşamak için Senle hayatı yaşamak için Yarınları yaşamak için Bekleyeceğim
Hiç sıkılmadan Hiç yorulmadan Hiç bir an pişmanlık duymadan bekleyeceğim Beklemek payıma düşen sevgilim Hep ilk günkü gibi bekleyeceğim... | |
|
| |
Admin
| Bilmiyorsun ve farkında degilsin ! Kendime yetmedigim anlarım var benim Ve ben, kendime yetmedigim anlarda Senin güzelliginden çalıyorum Güzelligini, Kendime ait birikimlerime katıyorum Ben seni; Kalbimdeki sevgi dolu, en güzel, en sıcak, Ve en dokunulmaz yerde saklıyorum... | |
|
| |
Admin
| Teşekkürler sevgili Deniz gözlerin için Buğday sarısı saçların için Baldan tatlı lafların için Teşekkürler sevgili Benim olduğun için Bana yaşattığın aşk için | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:12 pm | |
| Sensin Askım Sensin Sevdan Sensin Gelecegim, Senden Vazgecersem , Allah ßelamı Versin... | |
|
| |
Admin
| Gidişinden sonra çok acı çektim Günlerce, aylarca yandım Gözyaşlarım yetmedi yangınları mı söndürmeye Yetmedi de seni geri döndürmeye Gittiğin gün bittiğim gün oldu Ne bir söz çıktı dilimden Ne bir bakış gözlerimden Gittiğin gün beni yangınlarda bıraktın gözyaşlarımla Ne bu gönül yangınına yetti gözyaşlarım Ne de seni döndürmeye Gittiğin gün yeni bir başlangıç olamadı bana Gittiğin gün dönüp arkana baksaydın Gitmezdim bilirim... | |
|
| |
Admin
| Anlatacak nelerim var bir bilsen
Içimde ihtilaller kopmuş
Kendimi sürgüne verdim
Mutluluğum çoktan iflas etmiş
İtiraza hakkım yok biliyorum
Beni savunmak sana düştü
Seni arıyorum... | |
|
| |
Admin
| Hayallerimin peşinden koşuyorum günlerdir Seni arıyorum dolaştığımız yerlerde Seni anlatıyorum şiirlere şarkılara Ne yapsam hangi kelimeyi seçsem az geliyor Az geliyor sevdiğim sana bu hayat Az geliyor yetmiyor aldığım her nefes | |
|
| |
Admin
| ağlamayı seviyorum ne çok sevdiğim kolanya çiçeğinin kokusu ne de saz sesi kandırabiliyor beni ağlıyorum ve seni düşlüyorum düşlüyorum çünkü böle olması gerek, sevmemem gerek seni düşlüyorum çünkü hem yaşım kaçki sadece düşlüyorum seni inanki unuttum desemde sazımın teline unutamıyorum seni her seferinde mızrabım seni çalıyor seni düşlüyor düşlüyorum sadece senle olabileceğim günleri olabilme ihtimallerimi... | |
|
| |
Admin
| Öyle çok istiyorum ki düşlerinden çıkıp gerçeğin olabilmeyi Öyle bir sabırla bekliyorum ki bana geleceğin günü Öyle içten saf ki sana sevgim Nedenlerimi unuttum Sonuçları kabullenemiyorum Öyle içten ki sevgin Bana ne yapsan da Beni sensiz bıraksan da Sana kızamıyorum Sadece bekliyorum sevdiğim Sadece bekliyorum... | |
|
| |
Admin
| Dudaklarımda bildiğin o ıslık
Sokak lambalarına sığınıyorum
Hafiften bir yağmur ağlıyor benimle
Bir deli rüzğar saçlarımda
Yalnızlıktan üşüyorum
Bulamayacağımı dıye
çok korkuyorum | |
|