| Admin'in Şiir Arşivi | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:39 pm | |
| Kabullenir onsuzluğu da acı çektirmez sevdiğine Sevilen bazen bilmese de sevenin kıymetini Sevilen sevilmenin verdiği güvenin içinde de olsa Bilmese de bu acının tarifini Bilmese de bencilliğinin derinliğini Seven vazgeçmez sevmekten Belki sevdiğinden geçer ama sevmekten vazgeçmez Gerçek sevdadan geçilmez çünkü Gerçek sevda vazgeçilmez | |
|
| |
Admin
| Bu sana son şiirimdir Biliyormusun Hani o yeşil gözlerin var ya Ormanları kıskandıran
Şimdi o gözler başkasına ait Bakmıyorlar eskisi gibi bana Sevmiyorum artık ben ormanları Yeşil olan alanları çimleri agaçları
Çünkü sen yoksun o gözlerin Bana bakmıyorlar eskisi gibi Hıçkırıklara boguluyorum kendimi atamıyorum Kırlara çünkü seni hatırlatıyorlar
Kapattım kendimi dört duvar arasına Kapattım kapıları kilit vurdum gönlüme Yasak koydum kalbime Zincirlere vurdum gönlümü
Kırdım kalemlerimi artık sana şiir yazmayacagım Bu sana son şiirimdir Haberin olsun yeşil gözlüm | |
|
| |
Admin
| Gün gelir kavuşur ellerin ellerime Gün gelir bu kader sıkılır belki bizden Sevdamız , inadımız yener tüm engelleri Gün gelir belki kavuşur ellerimiz birden
O zaman el sevda görsün Alem sevmek görsün O zaman sevdiceğim , birtanem Zaman dursun akmasın Gece utansın kararıp bizi ayırmaya Yetmez ya sevdamıza engel koymaya ama O zaman güneş senle doğsun Sen güneş ol kalbime doğ ...
Gün gelir belki sevdiğim Benim umudumsun... | |
|
| |
Admin
| Dostu yok gecelerin geceler çok uzun geceler bir ömür ömür dediğin bir tutam ümit ümidi yok yarınların tıpkı senin yokluğun gibi ve ben biraz daha sana hasret... hasret bir ip boğazıma düğümlenmiş düğümler her tarafımda bütün yolllar kör düğüm ve ben biraz daha ölüyorum sensizliğin ortasında | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:40 pm | |
| İçimde öfkeler birikti Patlamak üzere şuurum Yenemedim gitti Yine galip çıktı gururum
Kahpesin dünya Yine rüzgarlara attın beni Savurdun Vurdun yerden yere
Ne varsa aldın elimden Sus vurdun dudaklarıma Neşemi kederimi bile İyi kötü çocukluğumu sokaklardan
Bırak beni umuda sarılayım Bırak ki yaşayayım Durmaz içim de bu deli öfke Bırak beni | |
|
| |
Admin
| ne ekmek nedesu sensızlık korkusu ıstemem yetkı sen yanımda ol yeter | |
|
| |
Admin
| Ya Seninle Doğan Günleri Hiç Yaşamasaydım? Günün ilk ışıklarıyla gelirdin sabahlarıma Günaydınınla aydınlanırdı dünya Zaman gecelere koşardı Sanki seni elimden çekip almak için. Yine de üzülmezdim Bilirdim sabah dünyamı aydınlatacağını Zamana nispet yapar; uykusuz beklerdim geçmesini Sen doğardın yine günüme... Son aydınlattığın günü beklemiştim sabırsız Ondan sonraki günleri de .... Ne günüme doğdun ne günü doğurdun. Yine de üzülmüyorum inan Ya seninle doğan günleri hiç yaşamasaydım? | |
|
| |
Admin
| Ne kadar saklasan ozledıgın bellı Sonduremezsın ıcındekı yangını Baslamıssa zamanların en guzelı Artık susturamazsın dudaklarını Anlatır ozlemını bana derınden Yanan alnınla terleyen avucların Alevler tasarken gozbebeklerınden Yakar degdıgı yerı parmak ucların Cok gec bu sevdadan donebılmek ıcın Bak! Sımdı senınle dopdolu aynalar Bu ozlemlı halınle daha guzelsın Benım de sacımdan tırnagıma kadar Tutusan yanan bır sey var her yerımde Sen sımdı alevden bır gulsun ellerımde. | |
|
| |
Admin
| Sokak sokak, cadde cadde seni arıyorum Her yerde bir iz, bir hatıra Buraları sensiz görmek canımı yakıyor Boşluğun sevdiğim ... Boşluğun inanki dolmuyor Bir saniye yıllar oluyor Yollar bitmek, tükenmek bilmiyor Anılar , anılar sanki birer hançer Kalbim ağrıyor canözüm sensiz Sensiz aldğım nefes içime batıyor... Seni aramak , bulamamak bu şehirde Bu şehre beni düşman ediyor | |
|
| |
Admin
| Bomboş sokaklarda adı konmamış sevdalar peşine düştü yüreğim Ben hep sonbahar tadında bildim sevdayı Hafif serin, hafif hışırtılı ama hep özlenen... Sevdalarımın ismi olmadı ama hep bir tadı oldu Sevda tadında sonbaharlarım oldU Ve ben en çok bu son baharları sevdim... | |
|
| |
Admin
| Hatasıyla günahıyla bir ömür Bir ömür kadar yalan bir sevda Hepsi birbiriyle içiçe Hepsi birbirinden ayrı bir bakıma Hesapsızca yaşanabilir sanmıştım oysa Sanmıştım ki sevda günahının bedeli yok Sanmıştımki sevda günah da olsa bedeli yok Sanmıştımki ilk kez, İlk kez senden ötesi yok Sevda yine yanılttı beni Aşk yine kendine küstürdü | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:41 pm | |
| Sevdanın rengi karıştı gönlümde Gökkuşağının mucizesi kayboldu Hayallerim kara çaldı Yeminlerim bozuldu Anlamını bildiğim tüm kavramlar yok oldu Sen gittin, aşk bitti Sen adını sevda koyduğum sevgilim Sen gittin renklerim birbirine girdi Ayırt edemiyorum siyahla beyazı artık Sen gittin ya aşk bitti | |
|
| |
Admin
| Geçmişim bitmiş kaLmamış hiç bir şey.. Şu aşık hatırımda Her şeyini terketmiş yoL sakini bir berduşum.. düşünceLerim donmuş kaLmış sevda şarabıyLa sarhoşum.. Ne var ne yok hep unutmuşum GönüL derinliğinde Tek aşkını buLmuşum.. ... nerden biLeceksin ki aşkında kayboLmuş bu aşıkı bilemessin anlayamassın.. feryadını duyamassın.. ama sararmış kağıtlarda göreceksin ki gene yazmış sevda mürekkebiyLe.. aşk damlalarını.. Ve diyeceksin ki; kim yazmış bu kadar candan: 'Seni Canımdan Çok seviyorum..' ............. 'mektup mu versem' diyorum; olmuyor.. erisem mi bakıp gözlerinde; haykırsam mı dağlara aşkını; şiirLere mi sığınsam; günLeri mi saysam aşkın zindanında; Bir GüL uzatsam sevdanın cezbesi anında... kaLbim ;Kalbim musade etmez ki Bilmiş OL!! Haydi!! Ey aşk esintisi!! SerinLet Yanan yüreğimi;GönLüme DoL!! İşte ben büktüm boynumu gidiyorum!!! SiLdim bütün nişaneLeri!!! UnuTTum tüm isimLeri bütün AnıLarımı terkediyorum.. Başka bir şeyi sevemiyoruM.. ÇünKü Canım!! ''Seni çok seviyorum...'' ''Seni Çok Seviyorum..'' | |
|
| |
Admin
| istemiyorum aşk seni hayatımda ne kumsaldanede sinemada. hisettemek istemiyorum ellerini ellerimde sonradan boş kalıcaklarına emin olduğum için. istemiyorum aşk seni hayatımda yaşantıma ani girdiğin gibi gidişininde ani olucağını bildiğim için. istemiyorum heyecanın içime kadar işlemesini geçici olduğuna inandığım için. gözlerinin içine bakmak istemiyorum kimsenin sonunda benim gözyaşımın akıcağını hissettiğim için. uzak dur hayatımdan aşk istemiyorum beni üzmeni... her aşkta bir üzüleni gördüğüm için.... | |
|
| |
Admin
| Öyle bir gelip geçtin ki hayatımdan Kurtulmak mümkün olmadı hiç izlerinden Ne kadar duygu varsa yaşadım sonuna kadar yaşattın....
Sevdim seni biliyorsun hem de nasıl! Gözlerini kattım gözlerime seninle baktım herşeye seninle gördüm görülecek ne varsa görmek adına...
Nefret ettim senden biliyorsun hem de nasıl! Sendin nedeni bana göre konulan bütün noktaların Ölmüştük biz artık İhanet ettiğimiz sevgimizle sevgilere layık değildik... Sana göreyse bendim arkasını dönen çekip giden hayatından Oysa ben yitirilmişlerimizi görmüştüm çoktan Onaramayacağımız yıkıntılarımızın farkındaydım sadece Gittim ama hiç unutulmuşum olmadın sen benim Senin gözyaşlarınla ağladım hep Her deniz kıyısında her köhne balık lokantasında Taksim Beyoğlu Anadolukavağı’nda ve içtiğim her yudum rakıda acıdan öleceğimi sanarak senin şarkılarını söyledim Ne büyük aşklar dahil hiçbir şeyin sonsuza kadar sürmediğini ben ilk senden öğrendim... | |
|
| |
Admin
| ben her seni düşünürken kimbilir sen kimi düşünüyorsun hayallerimde kendimi avuturken kımbilir sen kimi hayal ediyorsun her zaman yanın da olmak isterken kim bilir sen kımınle olmak ısterdın ben sen le olmek ısterken kımbılır sen kımınle olmek ıstersin... | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:42 pm | |
| Hepsi, hepsi ölümsüzlük için Aşk bir ışık gibi sessizce sarsın bizi Bu bir düşmü? Hayır, asıl bunun eksikliği bir düş Ve hatta sanki bütün dünya bir düş Geceleri sevdiğinden uzakta, Gözlerini yummadan, düşünceli, Üzüntülü öylece yatmakmı Yada sevdiğimi düşünerek Tek başına yürüyüşlere çıkmak mı Yada daha önemlisi, Sonsuz bir aşk denizinde kaybolmakmı İşte ölümsüz bir sevgi bu Ve bu şiir sana... | |
|
| |
Admin
| son kez acılarımı hüzünlerimi paylaşıp, noktayı koyup kalemi kırıyorum. bundan böyle sadece yüreğime yazacağım her şeyi ilk kez verdiğim sözü tutamayıp ağladım bu gün, yokluğunla acılar arasinda gidip geliyor ömrüm kıyıya vuran okyanusun acı dalgalari gibi, bir o yana bir bu yana savrulup durdu yüreğim intihar gibi çöktü, teslim oldum acılara, sensizliğe boynumu büktüm içimi çektim, içimi çektikce yokluğun çoğaldı, gözyaslarım kurşunlar gibi yüreğime doldu, çıkarıp yüregimi topraklara gömdüm simdi bekle olur mu Artık yokum, olmayacağım bundan böyle Şimdi sana son kez selam gönderiyorum, rüzgarların kanatlarıyla ve yaralı yağmurların göz bebeklerinde... | |
|
| |
Admin
| Gidiyorum diyorsun. Ne diyeyim sana.Hadi durma git öyleyse. Ne varsa sana ait olan.Alda GİT. Yalnız yüreğime dokunma. Sensiz bahar kış olurmuş. Çiçekler açmaz,güller kokmazmış. Varsın kokmasın ne çıkar. Avuçlarımda sıcaklığın dışarıda kar olsun ne çıkar. ZANNETME Kİ GİDİŞİNDİR BENİ YAKAN DEĞİL GÜZELİM DEĞİL. BENİM YANMIŞLIĞIM YÜREĞİMDEKİ ATEŞTENDİ ATEŞTEN | |
|
| |
Admin
| sonbaharda yapraklar düşerken dallarından, hafif bir rüzgar eşliğinde kırlarda çayırlarda koşup eğlenirken sen, ben soğuk gecelerde senin olmayan varlığınla ben çaresizliğimle başbaşa hayata karşı küskün yorgun ve durgun Adını kalbime gömdüm sensiz ve sessizim şimdi ellerin elimde değil artık başka ellerde yüreğin başka yüreklerde off lanet olsun yaaa gidiyorum artık bu hayatı bırakıp seninle olup ayrılmayacağim bir yaşama ve seni orda bekleyeceğim... | |
|
| |
Admin
| dün gece ben ve sen vardık
harflerimiz buluştu bu gün kumun
üzerinde
parmaklarıma dokundum sonra, bir vuslatın sıcaklığını hissederek
yüreğimde...
ne kısmet ne de kader engellememeli kavuşmamızı
istemem....
harflerimiz kavuşuyorsa eğer
biz de kavuşuruz elbet..... | |
|
| |
Admin
| Melegim Hani bulutlarla bana haber yollayacaktin, Sen her yagmur damlasina bir kelime yazacak; bende o damlalari avuclarıma alip, yazdigin mektubu okuyacaktim. Kokunu ciceklere iliştirip yollayacaktin hani? Söz vermistin... Bülbüller sözlerini getirecekti bana. Dalgalar, vurup vurup hasretini solumayacak miydi? Yildizlar, sana giden yolu gösterecek, mehtap, yolumuzu aydinlatacakti. Askimiza ondan baska kimse sahit olmayacakti Öyle sevecektik ki birbirimizi, sorgusuz sualsiz girecektik cennete. Kiskanacakti nur'umuzu melekler bile... simdi neden solgunsun böyle birtanem, Nicin acip gözlerini ellerimden tutmuyorsun? Uzat ellerini, al beni de yanina. Bunca hasret yetmez mi cikmak için katina, Yoksa gittin ve unuttun mu beni; Unuttun mu oralarda? Göz kirp bana yildizlardan. Bir an bile durmam buralarda inan; Davetini bekliyorum Cagir geleyim artik, Cagir melegim artik... | |
|
| |
Admin
| Gel benim ruhumun gerçek sesi gel! Yıllardır sönmeyen alevim, korum. Gel benim ömrümün hikayesi gel. Şiirim, sonsuzum, gerçeğim, zorum Gökle yerin birleştiği kavşakta Seni bulup bulup kaybediyorum. İlkin rüzgâr değil sanki nefesti, Bir kez başlayınca estikçe esti... Sonra bir upuzun karanlık bastı. Sürdü hep aynı düş, hep aynı yorum Şimdi duraklarda her akşam üstü Seni bulup bulup kaybediyorum. Yitiksin baharlar, güzeller içinde Resimler, baharlar, sözler içinde. Bazen bir iz görüp izler içinde Cevap umuduyla titriyor sorum. Sonra en tanıdık yüzler içinde Seni bulup bulup kaybediyorum... | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:43 pm | |
| ağlar gözlerim
Ağlama gözlerim kimse görmesin Onu unutamadığımı kimse bilmesin Arkamızdan acınıp garip demesin Nasıl olsa her gece ağlar gözlerim
Benim çektiklerim senin yüzünden Gönlümede küstüm senin sevginden Ağlama ne olur onun derdinden Bir insafsız uğruna ağlar gözlerim
Rahat bırakmıyor ki hiçbir hatıran Lanet ettim sevdanı hatırladığım an Gözlerimden yaş değil kan damlıyor kan.
Hasretinden her gece kahroluyorum Seni sevdiğimden utanıyorum İçimden sevdani silemiyorum Bir zalim uğruna ağlar gözlerim | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:43 pm | |
| Bir gül yapragı degil misin sen? Sen de geçeceksin... Bahar yagmurları dökülecek gözlerinden, Dineceksin... Kanatlarımdan kopan bir tüy gibi Yere ineceksin... Bir gökkuşagı uzanacak benden, Bineceksin... Eteklerinde yıldızlar olacak, Yürüyeceksin... Sorularının yanıtı olacak bir bakış, Seveceksin... "Yaklaş" diyecegim gecenin bir yerinden, Sesim yankılanacak koridorlarda, | |
|
| |
| Admin'in Şiir Arşivi | |
|