| Admin'in Şiir Arşivi | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:05 pm | |
| o bilmemiş dünya bilsen ne olacak aşkımı anlamamış şimdi aklım duracak sevda diorum bi kere gelir başa tek onu sevdim artık sevmem başka kzl abla | |
|
| |
Admin
| Sev ama kıymetini bileni Kıymet dediysem öyle parayla pulla değil Sevki alem sevgi görsün güzel kardeşim Sev ki şiirler aşkı öğrensin | |
|
| |
Admin
| Beni hayata hayat bağlayan Seni ve aşkını unutamam Tek dileğim var Allah'tan Bir gün beni araman. | |
|
| |
Admin
| Aradığında artık çok geç olacak Yarım kalmış bir aşk olarak kalacak bu sevda Gidişinin ardından tutmadığım yasını Gelişinle tutucam sevdiğim Sen geldiğin gün ben buralardan gitmiş olucam | |
|
| |
Admin
| Sende yaşadım aşkların en güzelini Güllerin en solmazını senin bahçende gördüm Gözlerin denizleri kıskandırdı bana bakarken Ben seni sevdim be cantanem | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:06 pm | |
| Bu rüya bir gün biter diye çok korkuyorum Uyanırda yanımda bulamazsam ya seni Katran karası gözlerin de kayolursa gece karanlığı gibi Gel bu rüyadan hiç uyandırma beni Gel beni sabahlara düşman etme sevgili | |
|
| |
Admin
| Seni anar gönlüm, anlatır dilim Ömrümün sonuna kadar beklerim Yazmışım kalbime seni sevgilim Sen olmazsan sonum hüsrandır benim | |
|
| |
Admin
| Yemin ettim ya sana dönmem inan sözümden Senin için hergün yaşlar aksada gözümden Helaldir herbir akan damla Ben buna inandım Sevdiğim gel sen de dönme sakın verdiğin sözden Nasıl gittiysen Güzel bir bahar sabahında işte aynı öyle Gittiğin gibi geri gel | |
|
| |
Admin
| Ben yine sevdamı, senin gibi Bembeyaz ve günahsız sayfalara yazıyorum Sadece senin için, En güzel cümleleri kuruyorum Anlatıyorum, yazıyorum Bitmiyorsun... | |
|
| |
Admin
| Bitmiyor tükenmiyor yüreğimdeki sevgi Yetmiyor dilimdeki kelimeler seni anlatmaya Ne sen ne de aşkın yetiyor bu satırlara | |
|
| |
Admin
| Beni düşün, kuşların kanatlarındayım uzaklarda değil Gözlerini kapat, açarken ben oradayım İstediğin her yerde düşünebilirsin beni Uzaklarda değilim, sen neredeysen ben orada | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:07 pm | |
| Sensiz olan her yer dar artık bana Sığamıyorum içimde aşkın varken hiçbir kılığa Sen beni benden aldın mahvettin be yar Kıyarım şu kalbe hiç düşünmem de İçindeki aşkına kıyamıyorum | |
|
| |
Admin
| Kimselere vermem güneşimsin sen Ümitle beklerim doğuşunu ben Işıl ışıl olur gökyüzü birden Işıklar saçılır bütün evrenden | |
|
| |
Admin
| Bütün evren dediğin zaten gözlerinden ibaret Benim gibi sevmez kimse seni kabul et Bu aşk bende güzel benle güzel bilirsin Sen de öylesin işte en güzel benlesin | |
|
| |
Admin
| Hiç dilinden düşürmedin, ara sıra kızdırırdın beni Ben senden önce ölürüm diyordun Senin sözünde duracağını anlasaydım İnan ki bende seninle birlikte gelmek isterdim Hayret ki; Ölümde bile, Senin kadar sözüne sadık bir insan görmedim. | |
|
| |
Admin
| Ölümün soğuk yüzünü hiç yakıştıramazdım sana Ama o bile yakıştı be gülüm kara kaşlarına Aşkı yaşamışlığın güzelliği vardı yüzünde Allah aşkını, ana baba aşkını , kardeş aşkını Sevgiliye duyulan o güzel aşkı yaşamışlığın güzelliği vardı yüzünde Sen hep sevdiğim hep seveceğim Ölüm bile yakıştı sana... | |
|
| |
Admin
| Senin kanadın olmak isterdim Ben olmadan uçma diye Senin baharın olmak isterdim Ben olmadan açma diye | |
|
| |
Admin
| Seninle ya da sensiz açamam artık yapraklarım döküldü Sen varken neşem vardı ya hepsini esen yel götürdü Sen benim tüm dünyamdın ya hani hep öyle derdim Sen gittin oyun bitti ,dünyam geceyi giydi Sen gittin, güneş gitti, umutlar tükendi Sen gittin ya sevdiğim ben o gün bittim... | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:08 pm | |
| Ne dil yeter seni anlatmaya, Ne göz kıyar sana bakmaya, Ne ellerim dayanır sana dokunmaya, Ne kollarım uzanır seni sarmaya Hiç ömür yeter mi? Bir sen daha bulmaya bitanesi... | |
|
| |
Admin
| 11..Aşkınla döndü gecem gündüze Seninle gördü gözlerim doğan güneşi Sen hayatıma girdin gireli Sevdayı öğrendim ,sevilmeyi bildim | |
|
| |
Admin
| parlayan yıldızımdın söndün batmayan güneşimdin soldun bitmeyecek sandıgım askımdınn silindinn herkes gibisin artık bittinn | |
|
| |
Admin
| Bir nasihat: Kendine dikkat et. Bir rica: Sakın değisme! Bir Dilek : Beni unutma. Bir Yalan : Seni hiç sevmiyorum. | |
|
| |
Admin
| Hep özledim seni yanımdayken bile Ve hep özleyeceğim de Yüreğime batırıp sevdanı en derinden Beni terketsen de Sevdam bitmedi bitmeyecek Seni nasıl sevdimse yağmurlu bir günde İşte öyle bir günde öelceğim bir gün sevdiğim Ama seni yine hep özleyeceğim Benm sevdam da böyle işte... | |
|
| |
Admin
| Sen gittikten sonra, Sonbaharda yapraklar düşerken bir garip oldu Eskiden süzülerek dökülen yapraklar, şimdi hızla yere çakılıyor Sanki gözlerimdeki sen gibi, titreme gibi Bir anda varken, ben istemeden yok oluyor. | |
|
| |
Admin
| Doğru ya zaten bu ayrılığı da sen istememiştin Öyle diyordun kapıyı kaparken Bu ayrılık zorunluydu bizim için Tüm ayrılıklar öyleydi giden için Sen giderken bile bencillik ettin Yükledin bu ayrılığın tüm yükünü omzuma Kapıyı çarptın ve gittin
Ama bu gidiş beni uyandırdı derin uykumdan Bu sefer geri gelsen de açılmayacak sana kapattığın o kapı Sen gittin ama ben bu sefer bitmedim Sen gittin ya ben bugün tekrardan doğdum
Seni bitirdim önce kalbimde Sonra senli günleri Baharları, yağmurları içinde sen olan İçinde sen olan herşeyi bitirdim
Başta kolay olmadı ama bitirdim Şimdi bembeyaz bir sayfada Bembeyaz bir sevdayla Hayata merhaba sana hoşçakal | |
|
| |
| Admin'in Şiir Arşivi | |
|