| Admin'in Şiir Arşivi | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:13 pm | |
| Yağmurlar ortak dertlerime Acılar ortak, hasretler ortak Her dert acır oldu halime Bir sen ortak olamadın hislerime Bir sen acımadın bana giderken Giderken bir hoşçakal bile diyemedin | |
|
| |
Admin
| Son durağına gldim artık bu bomboş hayatın Senle yaşadığım günleri de atarsm kalmayacak geri hiçbişey Hiçbirşeyim yokmuş meğer senden başka Nasıl geç anladım bunu Nasıl bıraktım seni öylece ellere elimle Nasıl pişmanı sevdiğim Nasıl sevdim seni bir bilsen nasıl Hiçbirşeyin değişmeyeceğini bile bile yazıyorum bunları sana Hiçbir sözüm affettirmez biliyorum ama Bil istiyorum sadece Sadece bil ki seni çok sevdim Bırakıp gittiğim o gün de Son nefesimi verceğim bu gün de Seni sana kıyamayacak kadar çok sevdim Seni başkalarına verecek kadar çok sevdim Ben seni tüm bu yıllar bıyunca sevdim Usul usul uzaktan sevdim | |
|
| |
Admin
| Beni sna unutturan bu hayata lanet eder oldum Bu sevda bu yürekte tek başına Çok fazla ... Bu yük sevene çok fazla Bu yük bana fazla... Sevdan yalan olmuş diyolar öyle duydum Unutmuşsun beni güya Hiç yaşadım farzedin diyormuşsun Ya ben ya ben nasıl yaşamadım farzedicem seni Nasıl yok sayacağım ömrümün en güzel günlerini Nasıl nefes alıcam senden sonra Sensiz bir hayatta Bu yÜk çok fazla bana Lanet ediyorum senimi benden alanlara Ve en çok da sana | |
|
| |
Admin
| Bir çaresizliğe anlatır gibi Birden değişir gözlerinin rengi Mavi solar, koyulaşır yeşilse Sarınca ruhunu eski bir hüzün Uçar gider pembeliği yüzünün | |
|
| |
Admin
| Eskimediki yüreğimdeki hüznün Eskitemedim ne seni ne de hüznünü Hep ilk günkü gibi sevdim seni Hep ilk günkü gibi kaldı zihnimde bakışların Hep ilk günkü sözlerin kulağımda Ne zaman unutturdu seni Ne de o geçen zamanda yaşadıklarım Sen benm hep en derinimde kaldın Hep canımın en canı oldun Hep sevdim seni ilk günkü gibi Hep özledim ... Acında , sevdan da hep yüreğimde aşkım Hep sen gibi Canımın en canında Eskimedi sevdan eskitemedim onu!... Ben hep burdayım Bıraktığın aşktayım Zamanımı da durdurdum Kalbimi de gittiğin gün... | |
|
| |
Admin
| Yarım kalmış şiirlerim gibisin
Yaşanmamış çocukluğumsun anılarımda
Öylesine eksiğim sensiz
Öylesine sahipsiz. | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:14 pm | |
| ne seni duymak ister bu yürek nede yüzünü görmek ben artık kabullendim yokluğunu seni derinlere gömdüm ki bir daha çıkma mechul bir sonbahar akşamında senin cenazen kalktı kalbimde ne kalbin kaldı ne ruhun sevdanda çürüdü içimde şimdi bir mezarlık gibiyim benliğini arayan başka cesetler istemeyen bir mezarlık..... | |
|
| |
Admin
| Can dedim canıma bu kadar sokulma Benim sevdam ağır gelir dedim Kaldıramaz her yürek böyle deli gönlü Can dedim seni sevmeme Seni böyle ölesiye sevmeme izin verme Bir gün gidersen eğer Usulca sessiz sedasız Beni sensiz bırakırsan Bu can sensiz bir ömrü kaldıramaz Keşke dinleseydin be can Keşke bunları dedğim gün çekip gitseydin Keşke gönlümü alıpta Böyle sensiz bihalde bırakmasydın beni... | |
|
| |
Admin
| Ellerim boşlukta, ben darda kaldım. Ellerim buz gibi, ben harda kaldım.
Bir senfoni vardı kulağımda çalınan, bitti artık hepsi... Köşeme çekildim, hani hep kaldığım köşeme. Bakış açım belli oldu yine. Geride kalan, ardından bakar gidenlerin. Bir meltem olacak rüzgarım dahi kalmadı benim. Dağlara çarptım her esişimde. Yollara küfrettim her gidişinde | |
|
| |
Admin
| Ne yollar bitti tükendi Ne senin gidişlerin Her gelmenin bir gidişi olduğunu bile bile sevdim seni Nasıl sevdim hem de bir bilsen Bir bilsen, bir anlasan Bir daha bırakamazdın beni zaten. Bir anlamak istesen yeterki bir istesen Ömrümce bunu sana anlatmak için kölen olurdum Kölen olurdum sen azından sen yanımda olurdun | |
|
| |
Admin
| Ne yollar bitti tükendi Ne senin gidişlerin Her gelmenin bir gidişi olduğunu bile bile sevdim seni Nasıl sevdim hem de bir bilsen Bir bilsen, bir anlasan Bir daha bırakamazdın beni zaten. Bir anlamak istesen yeterki bir istesen Ömrümce bunu sana anlatmak için kölen olurdum Kölen olurdum sen azından sen yanımda olurdun | |
|
| |
Admin
| Demiştim sana hatırlarsan: "Önemli olan 'zamana bırakmak' degil, 'zamanla bırakmamak'tır..." Şimdi bana, geçen o zamanın Unutulmaz sancısı kalır.
Gittigim eger bensem, söyle bana kimden gittim? Sende yoktum zaten ben, ben yine bende bittim. | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:15 pm | |
| Sen kendi çıktığın bir yolculuğu kendin bitirdin Hiçbir anına almadın aslında beni Adına aşk değdin bu oyunun Sen kendini aşkla yoğurmaya çalışırken Aşığı bitirdin , beni bitirdin Şimdi bana hiçbirşeyin hesabını sorma Şimdi herşeyi bir yana bırak ve Kendinle hesaplaş... | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:16 pm | |
| Boğazında bir şeyler düğümlenecek Ah yanımda olsaydı diyeceksin Tüm yıldızlar gülecek haline Ay'da göz kırpacak İliklerine işleyecek bensizlik Bir sigara tüttüreceksin ihtimal Ufku seyredeceksin saatlerce Bir rüzgar kopçalayacak yüzünü Sonra hayalim gelecek karşına Bir Şiirimi mırıldanacaksın Hıçkıracaksın..! | |
|
| |
Admin
| Ağlamanın kar etmediğini anlayacaksın acılarımı düşündükçe Beni düşündükçe daha da kahrolacaksın Yaşattığın her hüzün ağır ağır demlenecek o yağmurlu gece de Sen beni anladığın gece Yağmurların dinmediği o gece Binlerce kez ölmek isteyeceksin Ölemeyeceksin ... Çünkü herşey yeni başlıyor sevgili Ben ne çektiysem sen fazlasını çekeceksin... | |
|
| |
Admin
| Her kötülüğün pişmanlığı yaşanır bilirim Kimi erken kimi geç Ben beni kaybetmenin sana verdiği azabı görmeyi Büyük bir sabırla bekleyeceğim O gün sana akıttığım gözyaşlarım silinecek Ağlama faslı sana geçecek Sana ne söyleyecek bir sözüm Ne uzatacak bir elim olacak Kulaklarım sağır, gözlerim kör olacak o gün Sana yazdığım tüm şiirleri yakacağım Şarkılarım ahenk değştirecek Sen benden bir zerre dahi bulamayacaksın Ben yalnız yandım bu cehennemde Sen benden de çok kavrulacaksın | |
|
| |
Admin
| Gönlünden atamadığın gibi kafandan da Silemeyeceksin beni düşlerine gireceğim her gece İnce bir hüzün bürüyecek yüzünü Sonra bir şeyler yazmak isteyeceksin Kafan gibi kaleminde işlemeyecek Unutmak isteyeceksin her şeyi Ama unutamayacaksın hiç bir şeyi | |
|
| |
Admin
| Ben bir adam gördüm kendi kendine "ah ayrılık"diyordu Ben bir kadın gördüm kendi kendine"ah ayrılık"diyordu bir çocuk gördüm "ah ayrılık"diyordu ama bu kendi kendi "ah ayrılık"demiyordu ayrılığa ah ayrılık diyordu....
ben de artık ah ayrılık diyorum her geçen gün seni istiyorum her geçen gün seni daha çok seviyorum her geçen gün VE SENİ ÖZLÜYORUMMM HER GEÇEN GÜNNN | |
|
| |
Admin
| yalnızlığı en iyi ben bilirim, sensiz,yoksul kalmış geceleride. umutla köşe kapmaca halinde geçen yılları ben bilirim, her yağmurda yüreğimle ağlamayıda. acıyı ben bilirim, tükenmeyide,diri diri ölmeyide. benim hiç oyuncağım olmadıki sarılabileceğim, bildim bileli oyuncağım hayatın tekmelediği. sevmeyi en iyi ben bilirim, sevilmeyi beklemeksizin karşılıksızca. ÖĞRENEMEDİĞİM tek şey UNUTMAK, bana unutmayı öğretirmisin...? | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:17 pm | |
| Unutmak anlatılmaz bir hastalık Unutmak hain işi Unutmak bir kara büyü Unutulmak ise her unutanın da tadacağı bir döngü Unutmayı öğretemem güzel gözlerine Unutmak senin için Çok büyük Acı keder mutluluk Herbirinden alacağın birşey var Unutmak sana göre değil güzelim Ama alışmaya çalış... | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:17 pm | |
| Bir deli rüzgar esiyor
Çisil çisil yağıyor yağmur
Toprak,kucaklıyor sahipsiz damlaları
Çekiyor bağrına, içine sindirircesine
Bıçak yarası gibi, derin ve acılı
Bir sızı var iliklerime işleyen
Sensizliği hatırlatıyor rüzgarın boğuk sesi
Yağmur değil,
Damla damla kan akıyor yüreğimden..... | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:18 pm | |
| Ne yağmur ,ne lodos, ne fırtına Hiç biri artık kar etmez bana Sen gibi bir sevdalı Ömür gibi bir sevda akıp gitti ellerimden
Yaşanmışlık bu kadar eziyet verirmiymiş Aşk; günlerce gecelerce yaşadığımız o aşk Dünyanın bütün baharlarını önüme seren o aşk Nasıl olur da canımı böyle ölesiye yakar
Ben bu sevdaya nasıl sahip çıkamadım Ey yar seni ellere nasıl yolladım
Şimdi hançerler batıyor yüreğime Şimdi her bir söz acı getiriyor Şimdi ellerlesin , mutlusun da üstelik Şimdi ben ölsem de neye yarar... | |
|
| |
Admin
| Bir gün birisi çıkıp gelecek uzaklardan
Çılgın arzular uyandıracak ruhumun derinliğinde
Birisi uzatacak ellerini ellerime
Kendimi göreceğim gözlerinin içinde
Adım adım ilerleyecek zaman
Kurtaracak çektiğim acılardan beni
Bir gün birisi çıkıp gelecek uzaklardan
Güneş gibi doğacak,ısıtacak içimi
Birisi olacak yalnızlığımı çekip alan
Birlikte uyanacağız sabaha arzularımızla
Birlikte yok olacak yalnızlıklarımız
Birlikte var olacak sonsuz sevgimiz.
Nedersin..... | |
|
| |
Admin
| Bana gözlerini gönderme mektuplarında can,
Mavilere alışık degilim ben.
Yıllar var ki siyah bir yalnızlık büyür şiirlerimde.
Her şeyim karadır benim, kaderim gibi.
Kaç mevsim ki, zifir bir gece uzar gider;
Hiç sabah olmaz gözlerimde... | |
|
| |
Admin
| Aklım oyun oynuyor bana Aslında yoksun sen Sen gideli bu şehirden çok oldu Benden renkler gideli, gülüşler gideli de çok Aklım oyun oynuyor bana O gidişini kabullenemiyor Seni hep var sanıyor , hiç gitmeyecek sanıyor Aklım da kalbim gibi benimle konuşmuyor... | |
|
| |
| Admin'in Şiir Arşivi | |
|