| Admin'in Şiir Arşivi | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:18 pm | |
| Bana gülüşlerini gönderme mektuplarında can,
Yıllar var ki, bu kalem sevinçleri hiç yazmadı.
Gamzelerini anlatamam kırık dökük mısralarımda,
Dertle bütünledim ben kendimi söylemiştim.
Ne zaman gülmeye kalksam biraz buruksu,
Tebessümler en ufak olur dudaklarımda... | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:18 pm | |
| Yapboz gülüşler kaldı senden geriye En son bozmuşsun giderken Ne kadar uğraşsam da oturtamıyorum yerine Bir parçası eksik kalıyor uğraşsam bile Sen de kalmış sanırım bulamıyorum Sıkıldım ya artık zaten aramıyorum | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:19 pm | |
| Bana sevilerini gönderme mektuplarında can ,
Sevmeyi unutmuşum kaç zamandır beceremem.
Bir sevda yorgunuyum ben ezik şarkılarda,
Işıl Işıl caddelerde gece yarısııım.
Ne zaman mavilere sarsam kendimi kırık bir hevesle,
Geç kalmışlığım çıkar hep karşıma... | |
|
| |
Admin
| Gözlerini görüyorum kaç zamandır rüyalarımda Korkularla uyanıyorum sonrasında Gözlerin hiç değişmemiş aynı katran kara Gözlerin sana vurulduğum gün gibi kapkara
Aynı düşlerden aynı heyecanla kalktığımız günleri hatırlıyorum da Neden korkular sarıyor şimdi düşlerimi Yokluğunu yorgan yapıyorum her gece ama Bir gözlerini getiriyor bana Bir tek gözlerini hatırıma... | |
|
| |
Admin
| artık bu yerlere sığamıyorum pembe uçurtmalar yollandığından beri sarardı tiryaki menekşeleri sonbaharın tozlu kafeslerinde sevgi turnaları yakalıyorum turnalar gidiyor; ben kalıyorum avareyim, asûdeyim, yorgunum bilmiyorum neden sana vurgunum erzurum garında banklar üstünde uyku tutmuyor karanlıkları yitik düşlerimi kovalıyorum gölgeler gidiyor; ben kalıyorum | |
|
| |
Admin
| Bütün hüzünlü kelimeleri siliyorum bu gece Bu gece hüzne kapılarım kapalı Sevdanın en güzeline sevdalıyım bu gece Bu gece herşey ayrı bir güzel Bu gece ne gece kara ne sevda Bu gece ay bile sanki güneş | |
|
| |
Admin
| Sevgileri yarınlara bıraktınız,
Çekingen tutuk saygılı
Bütün yakınlarınız sizi yanlış tanıdı;
Bitmeyen işler yüzünden
Bir bakış bile yeterken anlatmaya herşeyi
Kalbinizi dolduran duygular kalbinizde kaldı
Siz geniş zamanlar umuyordunuz
Çirkindi dar vakitte bir sevgiyi söylemek
Yılların telaşlarda bu kadar çabuk geçeceği,
aklınıza gelmezdi.
Gizli bahçenizde açan çiçekler vardı
Gecelerde ve yalnız
Verneye az buldunuz yahut
Vakit olmadı. | |
|
| |
Admin
| Vakit seni sevme vaktidir Hakkını verme aşkın Aşk sığmamalı geceye gündüze Sevdaya uyanmalı güneş Hiç batmamacasına Gece öyle bir ışık saçmalı ki Karartmamalı hiçbir anı Sevda yetmemeli kelimelere Cümlelerden taşmalı Vakit seni sevme vaktidir Geç kalmamalı... | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:20 pm | |
| günün her saatinde yanında olmalıyım senin... Bana alışmış olmaktan pişmanlık duyacağın bir dakikan bile olmamalı... Bütün zamanlarını zamanlarımla karıştırıp emsalsiz bir zaman bileşiminde yaşatmalıyım seni... Uykularda bile aynı rüyayı görmeliyiz. Her şeyin ve her zevkin yarısı senin olmalı, yarısı benim... "Bana alış" demeyeceğim... Nasıl olsa alışacaksın bir gün... Şimdi çirkinliğimde güzellikler bulan gözlerin, o zaman en güzeli görecek bende! Alışkanlığınla, sevginle yepyeni bir "ben" yaratacaksın benden! | |
|
| |
Admin
| Sayfalarca, kitaplarca seni anlatmak istiyorum Güzelliğini; baharları kıskandıran Gözlerini; bakmaya doyamadığım Hiçbir kelime ortak olmuyor bana Hiçbiri yetmiyor seni anlatmaya
Seni yaşamaya çalışıyorum gördüğümden beri Sen bakılmaz ...Baktıkça doyulmaz Sevdikçe kanılmaz sevgili Seni nefesim gibi içimde taşıyorum da Yine yaşayamıyorum Yine yaşayamıyorum... | |
|
| |
Admin
| İlk defa sevilmenin ürpertileri içindeyim inan. Sevgimle mukayese edebileceğim tek şeyi beni sevmende buldum... Ömrümde kimse bana sevmenin gerekliliğini öğretmedi. Kimseden sevgisini istemedim, verdiler almadım. Bencildim bir zamanlar, sevmek benim hakkım diyordum. Oysaki şimdi bir zamanlar hiç sevmemiş olduğumu | |
|
| |
Admin
| Sevda bahçelerini gezdiriyorsun bana Aşk koyduk adını aramızdakilerin Belki çok sıradan çok bilindik ama Baharımsın sevmeye doyamadığımsın Ben de bunu itiraf ediyorum sana | |
|
| |
Admin
| Sana sevgim şımarık bir çocukmuş,her düştüğünde zırıl zırıl ağlayan, Büyüyüp bana sımsıkı sarıldığında anladım...
Özür dilemek değil, ''affet beni'' diye haykırmak istemekmiş pişman olmak, Gerçekten pişman olduğumda anladım..
Ve gurur, kaybedenlerin,acizlerin maskesiymiş, Sevgi dolu yüreklerin gururu olmazmış, Yüreğimde sevgi bulduğumda anladım..
Ölürcesine isteyen,beklemez,sadece umut edermiş bir gün affedilmeyi, Beni affetmeni ölürcesine istediğimde anladım..
Sevgi emekmiş,Emek ise vazgeçmeyecek kadar, ama özgür bırakacak kadar sevmekmiş... | |
|
| |
Admin
| Ben seni nasıl bir aşkla sevdim ki böyle Her geçen gün sana daha da baglanıyorum Gözlerini silemiyorum gözlerimden Silemiyorum bu yasak aşkı gönlümden Gözümün önündesin ama gönlünde başkası Başını yaslıyorsun gögsüme kimi geceler Sevdigini anlatıyorsun , sevdigine aglıyorsun Nasıl bir aşk bu bendeki Nasıl bir hastalık ... Sen sevdigine aglarken dostum ben sana yanıyorum Seni öylesine seviyorum ki Karşılıksız , beklentisiz Başkasında mutlu olman için yalvarıyorum Allah'a Sevgimi asla bilme sevdigim Sakın ola bir gün anlama Ben seni karşılıksız hastalıklı bi aşkla sevdim Ama çok sevdim dostum çok sevdim | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:21 pm | |
| Günah olmayacak kadar mahsum Köle olmayacak kadar özgür Ulaşılmayacak kadar derin Unutulmayacak kadar yakın Seninle yaşanacak kadar özeldir Sen gözlerimde ateş Damarlarımda kansın Bırak bu deli gönlüm Izdıraptan yansın Sahipsiz yüreğimde Tükenmeyen imansın Sevmek en kutsal duygu SEVMEYENLER UTANSIN | |
|
| |
Admin
| Sevmek için sevdim seni Her gün senin de beni sevebilmen ümidiyle sevdim Hayat gibi , Yaşamak gibi sevdim Seninle biR ömür içindi duam hep Şimdi de seninle bir ömür için yemin ediyorum Seni sevmekten hiç pişman olmadım hiç de olmayacağım Dünüm bugünüm geleceğim Ömrüm oldukça da ben hep seni seveceğim... | |
|
| |
Admin
| Güneş altında söylenmedik söz yokmuş.. Bu yüzden geceleri söylüyorum sevdiğimi.. Ne gece ne gündüz yokmuş söylenmemiş söz.. Bende söylenmişleri söylüyorum yeni biçimde.. Hiç bir biçim kalmamış dünyada denenmedik... Bende susuyorum sevgimi saklayıp içimde.... Duyuyorsun değilmi suskunluğumu nasıl haykırıyor... Susarak sevgisini ilan eden çok var sevgilim ... Ama bir başka seven yok benim sustuğum biçimde ..... | |
|
| |
Admin
| Güzel bir Aziz Nesin şiiri teşekkürler. Bu da benden olsun
Yine de yenik sayarlarsa Yok sayarlarsa yine de Öylesine yok olmalısın Taksınlar nişan diye cinayetlerini Şiirin koynundayken suç üstünde Seni boğdukları zaman Aziz Nesin | |
|
| |
Admin
| Kelimelerim seni görünce anlamsız Ben anlamsız... Dilim tutulur tek kelime edemem Seni sevmek kalbimden taşar ama Dilime gelmez hiçbir söz Sen benm yüreğimin dalgalı denizi Kıyıların benden uzak ... Bu yürek seni hergün böyle sever de Sen uzak , aşkın uzak Sensiz bana mutluluk uzak Duy artık feryadımı Gel uzaklarımı yakın et Gel şu koca deniz durulsun biraz Gel sevdiğim gelll... Sensiz yaşamak bana ızdırap... | |
|
| |
Admin
| Buyrun, oturun dostlar, hoş gelip sefalar getirdiniz. Biliyorum, ben uyurken hücreme pencereden girdiniz. Ne ince boyunlu ilâç şişesini ne kırmızı kutuyu devirdiniz. Yüzünüzde yıldızların aydınlığı başucumda durup el ele verdiniz. Buyrun, oturun dostlar hoş gelip sefalar getirdiniz. | |
|
| |
Admin
| Dost dedinde içimde inceden bir sızı oldu Ah dostlarım vardı benm can bildigim Halen de öyle bilirim ya Hayat aldı beni bir yana onları bir yana
Dostum bugün sen gittin bir ele yarın belki ben Ama gitmez sevgin hiçbir yere benden Dostum görmesemde seni birdaha Bır sızın var yüregimin kıyısında
Adın anıldıgında içim yanar gözlerim aglar Zaman belki olur da yaralarımı sarar Yüregimde en saf sevgisin sen dost İçimde hep bir sızı | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:22 pm | |
| Karşımda durup aşkı savunma Onun sayesinde hasretle doldum Gençlik aşkım diyip bana anlatma çok sevdim ama unuttum dostum
gözlerim özlemle dolaştı hergün saatlerde onu aradım durdum bak seneler sonra bana ne oldu çok sevdım ama unuttum dostum
bana aşkı anlatıp çıkma yoluma aşk zaten kumardır ben yokum yeni bir macera çok gelir bana aşk nedir ben unuttum dostum | |
|
| |
Admin
| Ey dost bugün en güzel günün Ayaklarım gitmedi senin yanına Belki daha da kızdın belki farketmedin bile Kalbim inanki seninle
Çok istedim geçmişe dönmeyi inan Kalbim hep sorguda bırakmadı ki Öyle kırılmış sen giderken bir yanım Ne kadar uğraşsam da toparlayamadım
Bundan sonra istesem de toparlanamaz Hep kırık kalacak bıraktıkların Artık önünde bambaşka hayat Umarım eksilmez mutlulukların
Umarım beyazlar şans getirmiştir Görmesemde hayalimde gül cemalin Ah dost çok sevmişim seni ben | |
|
| |
Admin
| İşte ben sensiz geçen bir güne daha merhaba diyorum. Tadı yokki bir somun ekmeğin,suyun, Soluduğum havanın, Tadı bile yok ne şekerin ne tuzun. Yokki sevenim, Ben çiçekleri bile sevemem korkarım dikenlerinden. Ben aşık olmadım,belki oldum göründüm. Yaşamımdaki aşkı, İçemedim ki o duyguyu acımı tatlımı. Sabır, sabır çektikçe ufalanır parçalanır yüreğim... Beni bugün benimle bırakın acılarımla, Tükenip giden umutlarımla. Uğraşmayın benimle, Acımayın boş çuvallar gibi atın. Atın ne fark eder ki... Vurun be vurun; Birde siz vurun,ne yani vurulmadık yerim mi kaldı? Korkmuyorum ölmekten, Artık ölüm bile bana boş geliyor. İşte ben bunlerı yaşıyorum. İşte ben denizim. Azgın dalgalara kapılmış bir gemi, Yokki yok gidecek hiç bir yeri.
Aşkım bu mısraları içimden geldiği gibi yazıyorum Biraz duygusal oldu ama bu gece şairliğim tuttu. Ve ağlıyorum AÃLIYORUM..! Seni bilmesemde görmesemde ne fark eder ki ben senın o tertemiz yüreğini seviyorum. | |
|
| |
Admin
| Tam bu sefer oldu bu sefer çaldı kapıyı derken mutlulk Elim uzanmıyor kapıyı açmaya Gelecek olan mutluluğa kapatııyorum kapılarımı Bu benm suçm değilki hep umutsuzluk ektin bana sen Nasıl umudu yeşertecektim sana ben Bu sefer gelen belki gerçekten mutluluk ama Açamıyorum kapılarımı ben Korkuyorum... | |
|
| |
| Admin'in Şiir Arşivi | |
|