| Admin'in Şiir Arşivi | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:26 pm | |
| Sevmiyorsun artık beni İstemiyorsun hayatında Nasılmı anladım? Bakmıyorsun eskisi gibi Tutmuyorsun ellerimi Ne yaptım ki sana ben? sadece çok sevdim Hep sevdim,sürekli seveceğim Anlamayacaksın ama beni Sürüklenip gideceğim bu aşkın peşinde. Yine eskisi gibi. Ama biliyorsun vazgeçmeyeceğim. Tutacağım o ellerini hiç bırakmam. Ve herzaman yanındayım. Bir gün uçup gidebilirim bu diyardan Ama kalbim hep sende Yine ve Tekrardan.. | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:26 pm | |
| Gözlerim gözünde aski seçmiyor Onlardan kalbime sevda geçmiyor Ben yordum ruhumu biraz da sen yor Çünkü bence simdi herkes gibisin
Yolunu beklerken daha dün gece Kaçiyorum bugün senden gizlice Kalbime baktim da iyice Anladim ki sen de herkes gibisin | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:27 pm | |
| Hiç görmedin senin için akan gözyaşlarımı, Hiç bilmedin seni düşünürken nasıl dalıp gittiğimi Hiç hissetmedin çöl ortasında vadiyi özler gibi seni özlediğimi Unutmaya çalıştım Unutamadım... Sen unutamadığımsın !... | |
|
| |
Admin
| sen ey sevdalı güzel
gülüver ne olur bir kez olsun yüzünün aydınlığı denktir gün kavuşumuna gelecek seninle kırlara koşuyor geçmiş türkiye dönüşürken ansızın damarlarda nasılda korkusuz zaman oluşturuyor acıyı hüzünle el ele gülüver ne olur bir kez olsun ki yaşam sensiz olmaz sürekli avuçlarımdasın yani filizlenmiş göğüslerini ellerin sağadursun dolunayın hizasında bekliyorum kıvılcımlı öpüşlarini gel ne olursun..... | |
|
| |
Admin
| Gülüşlerimi kaybettim bir gece karanlığında O gün beri güneş doğmuyor bana Güneş uzaklarda O uzaklarda HayAller bile ışık saçmıyor artık Anlamsız bir hayatta Anlamsız dakikalar geçiriyorum Hayat da uzakta aslında Ben gün sayıyoRum... | |
|
| |
Admin
| Sen gelince İçim ürperirdi önce Sonra bir fırtına, bir heyecan Yer kayardı ayaklarımdan Bakışların bakışlarıma değince Ve.. figan başlardı baykuşlarda Kanadından vurulurdu bir serçe, Bir ceylan yalnız kalırdı dağlarda Sen gidince | |
|
| |
Admin
| Hayatıma girdiğin an dünyam değişti Bir gökkuşağı sardı tüm benliğimi Sanki gözlerimin rengi değişti Bakışlarım değişti Sen geldin geleli herşey renkli Dünya güzel, sen güzel , aşk güzel Seni bildim bileli herşey güzel | |
|
| |
Admin
| Tutmak isterken ellerini kayıp gidiyorsun şimdi Her an yanındayken varlığımı hissetmiyorsun Pek iyiye işaret değil bu dalgınlığın Suçum ne bilmiyorum Saklıyorsun gözlerini gözlerimden Tüm bunların ne demek olduğunu iyi biliyorum Umarım fazla canımı acıtmazsın Gidiyorum diyorsan yollar açık Kalırsan yüreğim...her zaman.. | |
|
| |
Admin
| Bu kadar büyük bir kırıklık için ne yaptım sana hayat Her kapı kapanırmı böle yüzüm üstüne Neye tutunmak istediysem hepsi bir bir kırıldı Kader nedense hep böyle acı mıydı
E y hayat yeter artık dur bir yerde Daha fazlasının üstesinden gelemeyeceğim
Ey hayat sesimi aldın dilsiz ettin beni yetmedi Gözlerimi veriyorum şimdi sana Bakmayacağım artık yemin ediyorum gün ışığına
Ey hayat duymuyorsun beni değil mi ?? İşleyişinle uğraşıyorsun yine
Ey hayat sevdiğimi aldın Bedenimi aldın Kalbimi de al artık Lütfen Beni al götür buralardan... | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:28 pm | |
| Ne zaman sana ulaşmaya çalışsam Yollar başladığım yerde bitiyor...
Ne zaman seni unutmaya çalışsam Sana benzeyen birileri karşıma çıkıyor...
Ne sana gelecek gücüm var Nede seni unutacak gönlüm...
Karanlık bir yolda ilerlerken Aydınlığım bile çaresiz...
Sen yaşıyorsun ama varlığın yok Bende varım ama sensiz anlamım yok... | |
|
| |
Admin
| Alışmasın artık sen de buna Beni gün gün sensziliğe alıştırdığın gibi Kendin de alışmalısın Yavaş yavaş acele etmeden alıştırmalısın kendini ama Bana gösterdiğin sabırsılığı kendine gösterme Bu kadar çabuk batırma ayrılık hançerini yüreğine Senin yüreğin kaldırmaz ağır darbeleri ben gibi Kendine yazık etme yavaş yavaş alıştır İstersen de aldırma sözlerime Neyi nasıl biliyorsan öyle yap yine Benm bildiğim de şu ki Artık yokum bu masalda Kötü bitti benm için herşey Ama bitti en sonunda | |
|
| |
Admin
| Hem yıllarca oyna gönül sahnemde Hem perdeyi kapat en mutlu demde Sitem oklarına hedef sinemde Açtığın yarayı sar da öyle git
Pişmanlık duyarda dönersen geri Gel de gör aşkından kalan eseri Seyret ateşinin düştüğü yeri Hasretin zulmünü gör de öyle git | |
|
| |
Admin
| sessizce geldigim gibi.... gidisimde sessizce olacakk.... sen sonradan anlayacaksın gittigimi.... ama elinden bişe gelmeyecekk... belki üzüleceksin belki bişe hissetmeyeceksin ama ben hiç gelmicemmm... ama sen aslında hep benle olacaksınnn... kalbimde olacaksınn..... ama ben sende olmayacagımm.... elveda bile demeyeceğim.... | |
|
| |
Admin
| sessizce geldigim gibi.... gidisimde sessizce olacakk.... sen sonradan anlayacaksın gittigimi.... ama elinden bişe gelmeyecekk... belki üzüleceksin belki bişe hissetmeyeceksin ama ben hiç gelmicemmm... ama sen aslında hep benle olacaksınnn... kalbimde olacaksınn..... ama ben sende olmayacagımm.... elveda bile demeyeceğim.... | |
|
| |
Admin
| O bakışların var ya, Derin kahverengi bakışların... Serseri kurşunlar gibi Ard arda saplanır Gözlerinden yüreğime... O sözlerin var ya, Sevda yüklü sözlerin... Her yudumda sarhoş eder Yıllanmış şarap misali, Vurur beni... Öylesine alıştım ki,senliliğe Sensiz kalamıyorum işte... Pamuk helvası kadar Tadına varamadığım, Pamuk helvası kadar Ağzımda tutamadığım, Sevdam... Çok acıktım çok susadım Sana... | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:29 pm | |
| Senli zamanlara alıştım can Sensizlikte canım acıyor Zaman içime batıyor Zaman bir düşman geçmek bilmiyor Sana alıştım can Sana çok alıştım Sevdam gün geçtikçe büyüyor Sevdam içime sıgmıyor Sözcükler dökülüyor dilimden Kelimeler kalemimden Aşk kalbimden taşıyor göklere Gündüzleri güneş kıskanıyor aşkımı gece ay Gel can gel artık Şu zamana inat Gündüze geceye inat gel Bitsin bu hasret | |
|
| |
Admin
| şimdi büyük bir sevdanın çaresiz nöbetini sarıyorum kollarıma.. kollarım yanıyor.. sebebi ise; divane edemiyorum bu aşkı.. canıma can katarken nefessiz buluyorum kendimi.. ellerimi boğazımda yakalıyorum kaç kez.. ağır geliyor bitirmek.. beni; unutma listene almanı istiyorum.. bencilliğimden istiyorum bunu.. yüreğimde susmalarımla açtığım yaralar, şimdi göz görecek yerlerimi de kavrıyor.. aşkı bitireyim derken kendimi bitmeye tutsak kılıyorum.. | |
|
| |
Admin
| Seni unutmayı aklımdan bile geçirmiyorum Seni senli ya da sensiz bir şekilde Ömrümün sonuna dek seveceğim Büyük konuştuğumu düşünme sakın Ben büyük konuşmam ama Büyük severim ... Bilirsin de sen nasıl sevdiğimi Sevgimden kaçtın sen Sevgimin büyüklüğü ağır geldi sana Yine de seviyorum seni ben Hep seveceğim birtanem Birgün geri gelirsin diye de Hep bekleyeceğim... | |
|
| |
Admin
| Kangren olmuş umutlarım gecelerimi karanlıga boğdu , infazlara bürünen aciz bedenim hasretle , acıyla doldu , sevda tiyatrosunda seninle bu son oyunum ' du .. ne yazıkki gittin uzaklara ..
Son ümidimdin gittin Son çaremdin bittin | |
|
| |
Admin
| Uzaktan aşk şimdi bu yaşadığım Sen hep uzaktın bana gerçi Ben sensiz bir sevdada sen yeşerttim kendime Büyüttükçe büyüttüm sevdamı Ama sen şimdi daha da uzaksın Ümitlerim şimdi bitti | |
|
| |
Admin
| Konu: Geri: Admin'in Şiir Arşivi Perş. Mart 19, 2009 4:30 pm | |
| Sen Gİderken YaĞmur YaĞiyordu Bu Şehre Usulca DÖkÜlÜyordu Durmadan GÖzyaŞlarim.... Hazİn Bİr Zamanimdi AyriliĞin YÜreĞİme ÇÖkerken TÜm YazilmiŞlari Yaktim Senden Sonra Sİldİm TÜm Hatiralarimizi Bİr Kalemde, Unutmadim Benİ Unutan GÖzlerİnİ, Sahİ Hala BuĞulu Mu Bakar HerŞey MeĞer Ne Kadar AĞirmiŞ. Sen Gİderken GÜneŞİm KÜstÜ Bana Hasretİn Üzerİme Devrİldİ Koca Bİr Çinar Gİbİ Sevme Bİr Daha Ne Olur Benİ Sevme Ve Unut SevdİĞİm Kalbİn Unut Sende..... | |
|
| |
Admin
| Ne hasta bekler sabahı, Ne taze ölüyü mezar. Ne de şeytan, bir günahı, Seni beklediğim kadar.
Geçti istemem gelmeni, Yokluğunda buldum seni; Bırak vehmimde gölgeni, Gelme, artık neye yarar? | |
|
| |
Admin
| Özlemin yakıyor tenimi inan Her an sesin kulaklarımda İçimde bir feryat kopuyor heran Kan diye aşkın geziyor damarlarımda Zor nefes alıyorum artık bu canda
Yağmurlar yağıyor dinmek bilmiyor Fırtınalar kopuyor bu topraklarda Gelmediğin her an içim kanıyor Bir bakanım olmuyor sen olmayınca
Şimdi bana sakın özlemden bahsetme Sensiz , kimsesiz kalmışken sakınnnn Sakın bundan sonra geleyim deme Ben bunca acıyla sana yar olmam Beklerim özlemin alsın canımı Alsında ben de sorayım bunun hesabını | |
|
| |
Admin
| Özlemin yakıyor tenimi inan Her an sesin kulaklarımda İçimde bir feryat kopuyor heran Kan diye aşkın geziyor damarlarımda Zor nefes alıyorum artık bu canda
Yağmurlar yağıyor dinmek bilmiyor Fırtınalar kopuyor bu topraklarda Gelmediğin her an içim kanıyor Bir bakanım olmuyor sen olmayınca
Şimdi bana sakın özlemden bahsetme Sensiz , kimsesiz kalmışken sakınnnn Sakın bundan sonra geleyim deme Ben bunca acıyla sana yar olmam Beklerim özlemin alsın canımı Alsında ben de sorayım bunun hesabını | |
|
| |
Admin
| Yagmurkızı hasretini çektigin yagmur yagıyor Gözlerin büyümüş dünyayı tarıyor Ama aradıgın sevda bu dünyada degil O, kaybolmuş dünyasında kendini arıyor Bu yagmur onun kalbine yagıyor... | |
|
| |
| Admin'in Şiir Arşivi | |
|